اطلاعیه دانشگاه تبریز در خصوص تمدید مهلت ثبت نام الکترونیکی مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۸

۰۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۵ کد : ۷۲۸۴ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۵۹۷۲

اطلاعیه دانشگاه تبریز در خصوص تمدید مهلت ثبت نام الکترونیکی مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1398

بدینوسیله به استحضار کلیه داوطلبین محترم شرکت کننده در مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1398دانشگاه تبریز می‌رساند که مهلت ثبت نام الکترونیکی مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1398 این دانشگاه تا تاریخ 14 تیر ماه  تمدید گردیده است.

شایان ذکر است معرفی شدگان جهت مصاحبه دکتری سال 1398 دانشگاه تبریز که در تاریخ‌های 16، 17 و 18 تیرماه 1398 در رشته های مندرج در جدول زیر در سایر دانشگاههای کشور برنامه مصاحبه دارند، می­توانند در تاریخ­های تعیین شده در جدول زیر در مصاحبه دانشگاه تبریز شرکت نمایند. برای داوطلبین همراه داشتن مدارکی مبنی بر شرکت در مصاحبه دانشگاه دیگر الزامی است.

( ۱۲۱ )

نظر شما :