شرایط و ضوابط دانشگاه تبریز در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۱

۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۶۰۲۸ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۵۹۱

1- دانشگاه تبریز به حائزین رتبه های برتر آزمون کارشناسی ارشد، مجموعه ­ای از تسهیلات ویژه آموزشی و پژوهشی و رفاهی به همراه جوایز نقدی اعطا می کند. داوطلبان گرامی جهت آگاهی از جزئیات نحوه ارایه این تسهیلات متنوع و میزان جوایز نقدی می توانند به "شیوه نامه جذب، حمایت و حفظ حائزین رتبه های برتر کنکور سراسری و فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل در دانشگاه تبریز"مراجعه نمایند که از طریق تارنمای رسمی گروه حمایت از استعداد درخشان دانشگاه تبریز به آدرس dotsa.tabrizu.ac.ir  در دسترس عموم قرار دارد.

2- به اطلاع متقاضیان رشته های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر دانشگاه تبریز می رساند که محل تحصیل آنها دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر واقع در شهرستان اهر می باشد و اسکان دانشجویان در خوابگاه خودگردان میسر خواهد بود.

داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط و ضوابط دانشگاه تبریز به وبگاه دانشگاه به نشانی www.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.

آدرس پستی دانشگاه تبریز: خیابان امام خمینی  بلوار 29 بهمن تلفن 04133393647

( ۲۴ )