اطلاعیه شماره ۳ دانشگاه تبریز در خصوص مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری) آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۲۲۳۸ اخبار تصویری اطلاعیه ها

بسمه‌ تعالی

اطلاعیه شماره 3 دانشگاه تبریز در خصوص مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری) آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی سال 1403

به اطلاع تمامی داوطلبین مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری) دانشگاه تبریز می‌رساند که برنامه زمانی اجرای مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی) آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D.) سال 1403 دانشگاه تبریز بر اساس برنامه زمانی اعلامی در وبگاه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور خواهد بود. لازم به توضیح است که با توجه به اینکه تاریخ برگزاری مصاحبه برخی رشته گرایش‌ها از جمله رشته‌های بیو شیمی و ژنتیک مولکولی در برنامه زمانی اعلام از طرف سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مشخص نشده است، لذا به اطلاع داوطلبین دعوت شده در دو رشته گرایش مذکور نیز میرساند که تاریخ مصاحبه ایشان در روزهای  1403/03/19 و 1403/03/20 خواهد بود.

تبصره: برای افرادی که نتوانند در روزهای تعیین شده در وبگاه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در مصاحبه تخصصی دانشگاه تبریز شرکت نمایند زمان جایگزین  روز دوشنبه مورخ 1403/03/21 در نظر گرفته شده است.

( ۱۷۵ )

نظر شما :